Over ons

Over ons

Leuk dat je meer over ons te weten wilt komen! De mensen achter XXLgifts zijn een beetje anders, niet je doorsnee collega om het zo maar te stellen. Ze zijn een beetje gek, gek op design, gek op cadeatjes en gek op kleuren. Want zeg nou zelf, hoeveel collega's heb jij die blij kunnen worden van een sleutelhanger, een logo drukklaar maken of het uitwerken van jouw cadeaudromen?

Wij kenden ze niet voordat we samen XXLgifts zijn begonnen. We werkte allemaal in een andere branche, functie en zelfs provicie... De eigenaren van XXLgifts zijn begonnen uit liefde voor design, passie voor het maken en het inspireren van iedereen die het maar wilde horen.

Ruim 10 jaar geleden is deze groep creatievelingen gewoon begonnen. Een eigen huisstijl ontwikkelen, een website lanceren en klanten benaderen. Zo mochten we door het ongecontroleerde enthousiasme al vanaf dag 1 (nouja na een paar weken... want het duurde allemaal wel heel even natuurlijk) al de mooiste merken van Nederland en zelfs daarbuiten mogen verwelkomen.

Een greep uit een aantal gave projecten van de afgelopen jaren: stopwatches voor Coolblue,  waterpistolen met Coca-Cola flessen, Jameson Whiskey kussens, Mentos challenge paraplu's en sokken voor bijvoorbeeld The Student Hotel. De lijst is nog veel langer, vraag ons hier gerust naar, we zijn er super trots op!

We houden ons aan de regels die we onszelf hebben opgelegd, de hoofdregel ongeacht de functie is: wees eerlijk. Over alles wat je doet; als we het niet mooi vinden zeggen we dat gewoon, als je deadline onmogelijk is gaan we niet bluffen. Maar ook als we iets heel graag willen, hoor je dat direct aan ons, dat is dat ongecontroleerde enthousiasme. Uiteindelijk is afspraak altijd afspraak en daar kan iedereen van uit gaan.

XXLgifts is gevestigd in Hardenberg, dicht tegen de grens van Duitsland in de vechtdal streek, net boven Twente. De bourgondische mentaliteit met Oosterlijke nuchterheid zorgen voor een plezierige samenwerking vinden we zelf :) Daag ons gerust uit!

Stuur ons een bericht