Disclaimer

Disclaimer

Voor alle duidelijkheid wijst XXLgifts ten aanzien van deze website u op het volgende:

De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van XXLgifts. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van XXLgifts. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.

De op deze website getoonde informatie wordt door XXLgifts met constante zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is.

De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. XXLgifts behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Bepaalde (hyper)links in deze site leiden naar websites buiten het domein van XXLgifts, welke geen eigendom zijn van XXLgifts, maar zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van XXLgifts. Hoewel XXLgifts uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door XXLgifts worden onderhouden wordt afgewezen.

 

XXLgifts is onderdeel van CURLconcepts BV, gevestigd in Hardenberg, Kamer Van Koophandel: 61101281 BTW Nummer: NL 8542.06.413.B.01

Stuur ons een bericht