Bestelling & Bezorging

Bezorgen & Verzenden

Uw bestelling wordt zorgvuldig overhandigd aan één van onze B2B transporteurs: DHL, UPS & TNT. U ontvangt daarvan een update zodra de bestelling onderweg is. Doorgaans is de verzendtijd 1-2 werkdagen na overhandiging aan de transporteur. Mocht er onverhoopt iets wijzigingen laat het ons zo spoedig mogelijk weten en wij passen uw zending indien mogelijk nog aan in goed overleg.

 

Verschillende afleveradressen

U kunt er voor kiezen om uw bestelling af te laten leveren op 1 locatie. Het is echter ook mogelijk om verschillende afleveradressen gebruiken voor uw bestelling. Of zelfs elk artikel per stuk, gecombineerd met een kaartje of andere items te versturen naar individuele ontvangers. Wij denken graag met u mee en staan klaar om te ontzorgen.

 

Voorraadbeheer

Wij bieden u geheel vrijblijvend de mogelijkheden aan voor voorraadbeheer, bestellen op afroep en een white label webshop met eigen login. Zo heeft u geen omkijken meer naar de voorraadstatus, interne verzending en andere bijkomstigheden rondom het beheren van bedrukte geschenken voor uw bedrijf.

 

Meer weten over de mogelijkheden voor uw bestelling en de bezorging hiervan?
 

Neem dan gerust contact met ons op.

Stuur ons een bericht